Parturi-kampaamon hiusuutisia ja tarjouksia

Parturi-kampaamomme ilmoittaa uusimmista tarjouksistaan ja uutisistaan tällä sivulla. Teemme mm. hiustenpidennyksiä, rakennekäsittelyitä ja juhlameikkejä Lahdessa. Meiltä voit varata ajan myös microblading kulmiin. Seuraa sivuamme ja pysyt mukana!

Microblading tarjous!!

9.2.2019

Nyt on hyvä aika laittaa kulmat kuntoon! Helmi- maaliskuun aikana tehdyt varaukset microblading kulmiin vain 155e!!! HInta sisältää ensimmäisen vahvistuksen. Varaa aikasi netissä tai suoraan Ninalta 044-9907145 Lue lisää »

Maksutapana Mash!

11.1.2019

Meillä voit maksaa myös kuluttomalla Mash - laskulla. Mashilla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa, halutessasi voit maksaa ostoksesi myös erissä. Ei avausmaksuja tai piilokuluja! Nyt ei siis tarvitse murehtia jos tilisi tulee... Lue lisää »

Uutta vuonna 2019

3.1.2019

Uusi vuosi tuo taas hieman muutoksia The Placeen Olen jo pitkään miettinyt, mikä olisi paras tapa kiittää/ palkita kanta- asiakkaitamme. Nyt olen kehittänyt teille, ihanat asiakkaamme The Placen oman Bonus järjestelmän. Kun keskität... Lue lisää »

Uutuutena idHair Botany kasvivärit

10.8.2018

Otimme värivalikoimaamme idHair Botany kasvivärin. Kasviväri on hellävaraisempi ja ekologisempi vaihtoehto värjätä hiuksia. Se sopii myös alle 16-vuotiaiden hiusten värjäämiseen. Raaka-aineet on tutkittu huolellisesti, joka takaa tuotteen... Lue lisää »

Yhteystiedot

Kampaamo The Place
Vesijärvenkatu 12
15110
LAHTI
03 782 7589
theplace@theplace.fi
www.theplace.fi

Avoinna

Arkisin sopimuksen mukaan

Lauantaina sopimuksen mukaan.