Tutustu meihin 

The Placessa työskentelee iloinen joukko hius- ja kauneusalan ammattilaisia. Palvelemme sinua aidolla ammattitaidolla, näppärillä käsillä ja leveällä hymyllä!

Varaa aikasi joko puhelimitse tai kätevän nettiajanvarauksemme kautta. 

Milla

Parturi-kampaaja

Hiukset ovat Millan intohimo, häneltä löytyy aina uusia ideoita ja on rohkea kokeilemaan uusia, persoonallisia värireseptejä. Milla taitaa myös vaativat vaalennukset ja rakastaa tehdä kampauksia.

Milla on valmistunut parturi-kampaajaksi Lahden ammattikoulusta vuonna 2006. The Place kampaamoa hän on pyörittänyt vuodesta 2011. 

kuvia Millan töistä näet instagramista @theplace_milla

Elina

Parturi-kampaaja 

Elina on erityisen taitava vaikeissa taittoa vaativissa värjäyksissä, kuten keltaisuuden taittamisessa. Hän on myös erityisen huolellinen hiusten leikkauksissa. Elinalla on taito kuunnella asiakkaan toiveita ja hänen rauhallinen olemus miellyttää monia.

Elina on valmistunut parturi-kampaajaksi Lahden ammattikoulusta vuonna 2006. Hän on kerännyt työkokemusta useammasta paikasta vuosien aikana ja aloittanut The Placen tiimissä vuonna 2017. 

kuvia Elinan töistä näet instagramista @theplace_elina

Jonna

Parturi-kampaaja

Jonna on ennakkoluuloton sekä rohkea työskennellessään hiusten parissa. Häneltä luonnistuu kampaukset eri vuosikymmeniltä kuin tältä päivältäkin. Hän kuuntelee asiakasta, ottaa toiveet huomioon ja ehdottaa myös mielellään jotain uutta ja erilaista. Jonna taitaa erityisesti Vintage kampaukset ja meikit.

Jonna on valmistunut parturi- kampaajaksi 2009. Hän on vuosien varrella kiertänyt erilaisissa tapahtumissa ja messuilla tekemässä meikkejä sekä kampauksia.

Kuvia Jonnan töistä näet instagarmista @theplace_jonna

Päivi

Parturi- kampaaja

Päivillä on rautainen kokemus parturi-kampaajana. Hän on valmistunut kampaajaksi jo vuonna 1991. Sen jälkeen hän on valmistunut myös diplomi- kosmetologiksi .

Tällä hetkellä Päivi pystyy tekemään vain vähän kampaajan töitä ja siksi ottaa vastaan vain "vanhoja" tuttuja asiakkaitaan. Ajanvaraukset suoraan Päivin kautta tai yhteydenottolomakkeella.

Niina kasvokuva

Kati

Parturi- kampaaja

Katilla on yli 20 vuoden kokemus parturi- kampaajana. Hän rakastaa tehdä vaaleita hiuksia ja erityisesti klassiset tyylit ovat lähellä sydäntä. Kati on myös taitava tekemään hiustenpidennyksiä ja tuuhennuksia teippitekniikalla. 

 

Erityinen vahvuus Katilla on asiakaspalvelu. Hän osaa ihanasti kuunnella ja huomioida asiakkaan toiveet ja tarpeet. Asiakaskohtaamiset ovatkin iso osa, jota Kati työssään rakastaa.

 

Janina / B L Ä G I

Kosmetologi

Janina valmistui kosmetologiksi alkuvuodesta 2021 Etelä- Suomen Kosmetologikoulusta Lahdesta. Janina näkee kaikkien ihossa kauneutta. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään omat ihonhoitorutiinit ja auttaa heitä hehkumaan. Hän rakastaa tehdä rentouttavia ihonhoitoja, siksipä hänen intohimonsa on iho. Janina kävi sokeroinnin peruskoulutuksen ja Brassikoulutuksen Alexandria Professionalilla. Lisäksi hän kävi myös Yumi Lashes & Yumi Brows koulutuksen.

Janina instagramissa @theplace_kosmetologi_blagi

p.040-4830777

Minna

Koulutettu hieroja

Moikka, olen Minna Pitkäkangas ja valmistuin 2017 koulutetuksi hierojaksi Hierojakoulu Relaxista Lahdesta. Luonto, liikunta ja ihmisen hyvinvointi joka osa-alueella on lähellä sydäntäni. Hierojana olen toiminut vuodesta 2017 ja matkan varrella on tullut lisätyökaluja tekemiseen eri koulutusten muodossa .Hoitoni on aina yksilöllistä ja asiakaslähtöistä. Käytän hoidossani opittuja eri hierontatekniikoita tilanteen sekä asiakkaan toiveiden mukaan ja siksi käyntihintaan kuuluu kaikki eri hierontatekniikat + kuivaneulaus. Parasta työssäni on kun saa ja pystyy auttaa asiakasta, sen takia on palo tehdä tätä ja koko ajan kehittyä lisää. Tervetuloa hellään hoitooni! :) 

Käyntihintaan kuuluu:
klassinen hieronta, urheiluhieronta,purentalihashieronta, aktiiviset-passiivet venytykset,MET-tekniikat, Fasciakäsittely, mobilisoiva käsittely, triggerpistekäsittely, Dry needling-kuivaneulaus ja TNS-hoito

Ajanvaraus Minnalle:
https://nettivaraus6.ajas.fi/fi/39789f2c732a

Nina

Ripsiteknikko

Nina on tehnyt ripsienpidennyksiä vuodesta 2014. Hän kävi ensin See Beautyn klassisen- ja volyymikoulutuksen, jonka jälkeen Nina on täydentänyt koulutustaan myös Star Lash Academyn ja Cristel Studion volyymikoulutuksilla. Nina loihtii asiakkaan toiveen mukaan sekä ihanat, luonnolliset ripset että näyttävät Megavolyymi ripset, joissa pysyvyys on todella hyvä. Nina on varmasti yksi Lahden parhaista ripsiteknikoista!

Kuvia Ninan töistä löydät Facebookista
https://www.facebook.com/ninavahantilaa ja instagramista @theplace_nina

Ajanvaraukset Ninalle timman lisäksi Facebookissa tai puhelimitse 044 9907145

Veera

Meikit ja kampaukset

Ihastuttava Veera käy meillä tilausten mukaan tekemässä juhlakampauksia ja meikkejä.

Ajanvaraukset Veeralle viestillä 0445709093 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Veeran töitä löydät instagramista @kaunisbyveera