Tutustu meihin 

The Placessa työskentelee iloinen joukko hius- ja kauneusalan ammattilaisia. Palvelemme sinua aidolla ammattitaidolla, näppärillä käsillä ja leveällä hymyllä!

Varaa aikasi joko puhelimitse tai kätevän nettiajanvarauksemme kautta. 

Milla

Parturi-kampaaja

Hiukset ovat Millan intohimo, häneltä löytyy aina uusia ideoita ja on rohkea kokeilemaan uusia, persoonallisia värireseptejä. Milla taitaa myös vaativat vaalennukset ja rakastaa tehdä kampauksia.


Milla on valmistunut parturi-kampaajaksi Lahden ammattikoulusta vuonna 2006. The Place kampaamoa hän on pyörittänyt vuodesta 2011. Milla siis tekee yli 12 vuoden kokemuksella


- juhlakampaukset
- letitykset
- hiustenpidennykset ja tuuhennukset sineteillä ja teippi- tekniikalla
- monisävyvärjäykset
- balayage tekniikat
- kasvivärit
- permanentit
- lasten hiustenleikkaukset
- ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu

Elina

Parturi-kampaaja

Elina on erityisen taitava vaikeissa taittoa vaativissa värjäyksissä, kuten keltaisuuden taittamisessa. Hän on myös erityisen huolellinen hiusten leikkauksissa. Elinalla on taito kuunnella asiakkaan toiveita ja hänen rauhallinen olemus miellyttää monia.


Elina on valmistunut parturi-kampaajaksi Lahden ammattikoulusta vuonna 2006. Hän on kerännyt työkokemusta useammasta paikasta vuosien aikana ja aloittanut The Placen tiimissä vuonna 2017. Elina tekee yli 12 vuoden kokemuksella:


- monisävyvärjäykset
- balayage tekniikat
- kasvivärit
- hiustenpidennykset ja tuuhennukset sinetti ja teippi- tekniikalla
- lasten hiukset
- permanentit ja rakennekäsittelyt
- ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu

Nina

Ripsiteknikko, Microblading artist

Nina on tehnyt ripsienpidennyksiä vuodesta 2014. Hän kävi ensin See Beautyn klassisen- ja volyymikoulutuksen, jonka jälkeen Nina on täydentänyt koulutustaan myös Star Lash Academyn ja Cristel Studion volyymikoulutuksilla. Nina loihtii asiakkaan toiveen mukaan sekä ihanat, luonnolliset ripset että näyttävät Megavolyymi ripset, joissa pysyvyys on todella hyvä. Nina on varmasti yksi Lahden parhaista ripsiteknikoista!


Microblading koulutuksen (Beauty Passion/ Catlin Raidvee - koulutus) Nina kävi tammikuussa 2017. Joten myös kauniiden kulmien tekemisestä hänellä on kertynyt jo mukavasti kokemusta. Käy katsomassa kuvia Ninan töistä instasta tai Facebookista.


Ninan löydät instagramista @ninavahantila


Ajanvaraukset Ninalle Facebookissa tai puhelimitse 044 9907145

Kuvia töistämme näet Instagramista ja Facebookista.

Yhteystiedot

Kampaamo The Place
  Vesijärvenkatu 12, 15110 LAHTI
  03 782 7589
  theplace@theplace.fi

www.theplace.fi

Avoinna

Arkisin sopimuksen mukaan

Lauantaina sopimuksen mukaan.

Varaa aikasi tästä!