Tutustu meihin 

The Placessa työskentelee iloinen joukko hius- ja kauneusalan ammattilaisia. Palvelemme sinua aidolla ammattitaidolla, näppärillä käsillä ja leveällä hymyllä!

Varaa aikasi joko puhelimitse tai kätevän nettiajanvarauksemme kautta. 

Milla

Parturi-kampaaja

Hiukset ovat Millan intohimo, häneltä löytyy aina uusia ideoita ja on rohkea kokeilemaan uusia, persoonallisia värireseptejä. Milla taitaa myös vaativat vaalennukset ja rakastaa tehdä kampauksia.


Milla on valmistunut parturi-kampaajaksi Lahden ammattikoulusta vuonna 2006. The Place kampaamoa hän on pyörittänyt vuodesta 2011. Elina

Parturi-kampaaja 

Elina on erityisen taitava vaikeissa taittoa vaativissa värjäyksissä, kuten keltaisuuden taittamisessa. Hän on myös erityisen huolellinen hiusten leikkauksissa. Elinalla on taito kuunnella asiakkaan toiveita ja hänen rauhallinen olemus miellyttää monia.


Elina on valmistunut parturi-kampaajaksi Lahden ammattikoulusta vuonna 2006. Hän on kerännyt työkokemusta useammasta paikasta vuosien aikana ja aloittanut The Placen tiimissä vuonna 2017. Jonna

Parturi-kampaaja

Jonna on ennakkoluuloton sekä rohkea työskennellessään hiusten parissa. Häneltä luonnistuu kampaukset eri vuosikymmeniltä kuin tältä päivältäkin. Hän kuuntelee asiakasta, ottaa toiveet huomioon ja ehdottaa myös mielellään jotain uutta ja erilaista. Jonna taitaa erityisesti Vintage kampaukset ja meikit.


Jonna on valmistunut parturi- kampaajaksi 2009. Hän on vuosien varrella kiertänyt erilaisissa tapahtumissa ja messuilla tekemässä meikkejä sekä kampauksia.Päivi

Parturi- kampaaja

Päivi on meidän ns. vieraileva tähti. Päivi käy tekemässä vain muutamia vakiasiakkaitaan. Ajanvaraukset Päiville suoraan hänen kauttaan.

Minna

Koulutettu hieroja

Moikka, olen Minna Pitkäkangas ja valmistuin 2017 koulutetuksi hierojaksi Hierojakoulu Relaxista Lahdesta. Luonto, liikunta ja ihmisen hyvinvointi joka osa-alueella on lähellä sydäntäni. Hierojana olen toiminut vuodesta 2017 ja matkan varrella on tullut lisätyökaluja tekemiseen eri koulutusten muodossa .Hoitoni on aina yksilöllistä ja asiakaslähtöistä. Käytän hoidossani opittuja eri hierontatekniikoita tilanteen sekä asiakkaan toiveiden mukaan ja siksi käyntihintaan kuuluu kaikki eri hierontatekniikat + kuivaneulaus. Parasta työssäni on kun saa ja pystyy auttaa asiakasta, sen takia on palo tehdä tätä ja koko ajan kehittyä lisää. Tervetuloa hellään hoitooni! :) 


Käyntihintaan kuuluu:
klassinen hieronta, urheiluhieronta,

purentalihashieronta, aktiiviset-passiivet venytykset,MET-tekniikat, Fasciakäsittely, mobilisoiva käsittely, triggerpistekäsittely, Dry needling-kuivaneulaus ja TNS-hoito


Ajanvaraus Minnalle:

https://nettivaraus6.ajas.fi/f


i/39789f2c732a

Nina

Ripsiteknikko

Nina on tehnyt ripsienpidennyksiä vuodesta 2014. Hän kävi ensin See Beautyn klassisen- ja volyymikoulutuksen, jonka jälkeen Nina on täydentänyt koulutustaan myös Star Lash Academyn ja Cristel Studion volyymikoulutuksilla. Nina loihtii asiakkaan toiveen mukaan sekä ihanat, luonnolliset ripset että näyttävät Megavolyymi ripset, joissa pysyvyys on todella hyvä. Nina on varmasti yksi Lahden parhaista ripsiteknikoista!

Käy katsomassa kuvia Ninan töistä  Facebookista https://www.facebook.com/nina.vahantila

Ajanvaraukset Ninalle Facebookissa tai puhelimitse 044 9907145Janina / B L Ä G I

Kosmetologi

Janina valmistui kosmetologiksi alkuvuodesta 2021 Etelä- Suomen Kosmetologikoulusta Lahdesta. Janina näkee kaikkien ihossa kauneutta. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään omat ihonhoitorutiinit ja auttaa heitä hehkumaan. Hän rakastaa tehdä rentouttavia ihonhoitoja, siksipä hänen intohimonsa on iho. Janina kävi sokeroinnin peruskoulutuksen ja Brassikoulutuksen Alexandria Professionalilla. Lisäksi hän kävi myös Yumi Lashes & Yumi Brows koulutuksen.


Varaa aikasi tästä!

Kuvia töistämme näet Instagramista ja Facebookista.

Yhteystiedot

Kampaamo The Place
  Vesijärvenkatu 12, 15110 LAHTI
  03 782 7589
  theplace@theplace.fi

www.theplace.fi

Avoinna

Arkisin sopimuksen mukaan

Lauantaina sopimuksen mukaan.