Tutustu meihin 

The Placessa työskentelee iloinen joukko hius- ja kauneusalan ammattilaisia. Palvelemme sinua aidolla ammattitaidolla, näppärillä käsillä ja leveällä hymyllä!

Varaa aikasi joko puhelimitse tai kätevän nettiajanvarauksemme kautta. 

Milla

Parturi-kampaaja

Hiukset ovat Millan intohimo, häneltä löytyy aina uusia ideoita ja on rohkea kokeilemaan uusia, persoonallisia värireseptejä. Milla taitaa myös vaativat vaalennukset ja rakastaa tehdä kampauksia. Hiustenpidennyksiä ja tuuhennuksia hän tekee sekä sinetti-, että teippitekniikalla.

Milla on valmistunut parturi-kampaajaksi Lahden ammattikoulusta vuonna 2006. The Place kampaamoa hän on pyörittänyt vuodesta 2011. 

kuvia Millan töistä näet instagramista @theplace_milla

Elina

Parturi-kampaaja 

Elina on erityisen taitava vaikeissa taittoa vaativissa värjäyksissä, kuten keltaisuuden taittamisessa. Hän on myös erityisen huolellinen hiusten leikkauksissa. Sinettipidennykset ovat vahvaa osaamisaluetta, mutta myös teippipidennykset onnistuvat. Elinalla on taito kuunnella asiakkaan toiveita ja hänen rauhallinen olemus miellyttää monia.

Elina on valmistunut parturi-kampaajaksi Lahden ammattikoulusta vuonna 2006. Hän on kerännyt työkokemusta useammasta paikasta vuosien aikana ja aloittanut The Placen tiimissä vuonna 2017. 

kuvia Elinan töistä näet instagramista @theplace_elina

Jonna

Parturi-kampaaja

Jonna on ennakkoluuloton sekä rohkea työskennellessään hiusten parissa. Häneltä luonnistuu kampaukset eri vuosikymmeniltä kuin tältä päivältäkin. Hän kuuntelee asiakasta, ottaa toiveet huomioon ja ehdottaa myös mielellään jotain uutta ja erilaista. Jonna taitaa erityisesti Vintage kampaukset ja meikit. Hiustenpidennykset ja tuuhennukset hän taitaa sekä sineteillä, että teippitekniikalla.

Jonna on valmistunut parturi- kampaajaksi 2009. Hän on vuosien varrella kiertänyt erilaisissa tapahtumissa ja messuilla tekemässä meikkejä sekä kampauksia.

Kuvia Jonnan töistä näet instagarmista @theplace_jonna

Päivi

Parturi- kampaaja

Päivillä on rautainen kokemus parturi-kampaajana. Hän on valmistunut kampaajaksi jo vuonna 1991. Sen jälkeen hän on valmistunut myös diplomi- kosmetologiksi .

Tällä hetkellä Päivi pystyy tekemään vain vähän kampaajan töitä ja siksi ottaa vastaan vain "vanhoja" tuttuja asiakkaitaan. Ajanvaraukset suoraan Päivin kautta tai yhteydenottolomakkeella.

Niina kasvokuva

Kati

Parturi- kampaaja

Katilla on yli 20 vuoden kokemus parturi- kampaajana. Hän rakastaa tehdä vaaleita hiuksia ja erityisesti klassiset tyylit ovat lähellä sydäntä. Kati on myös taitava tekemään hiustenpidennyksiä ja tuuhennuksia teippitekniikalla. 

 

Erityinen vahvuus Katilla on asiakaspalvelu. Hän osaa ihanasti kuunnella ja huomioida asiakkaan toiveet ja tarpeet. Asiakaskohtaamiset ovatkin iso osa, jota Kati työssään rakastaa.

 

Krista

Parturi- kampaaja

Vaaleat värit ja etenkin raidoitukset ovat Kristan erityisosaamista. Suosikkitöihin kuuluvat myös luonnolliset ja pehmeät ruskean sävyt. Kristalla on vahva osaaminen myös teippipidennyksissä.

Luonteeltaan Krista on iloinen ja nauttii asiakaspalvelusta. Kampaajan uran hän on aloittanut vuonna 2010, kun hän valmistui Koulutuskeskus Salpauksesta.

Kuvia Kristan töistä näet instagramista @theplace_krista

Minna

Koulutettu hieroja

Moikka, olen Minna Pitkäkangas ja valmistuin 2017 koulutetuksi hierojaksi Hierojakoulu Relaxista Lahdesta. Luonto, liikunta ja ihmisen hyvinvointi joka osa-alueella on lähellä sydäntäni. Hierojana olen toiminut vuodesta 2017 ja matkan varrella on tullut lisätyökaluja tekemiseen eri koulutusten muodossa .Hoitoni on aina yksilöllistä ja asiakaslähtöistä. Käytän hoidossani opittuja eri hierontatekniikoita tilanteen sekä asiakkaan toiveiden mukaan ja siksi käyntihintaan kuuluu kaikki eri hierontatekniikat + kuivaneulaus. Parasta työssäni on kun saa ja pystyy auttaa asiakasta, sen takia on palo tehdä tätä ja koko ajan kehittyä lisää. Tervetuloa hellään hoitooni! :) 

Käyntihintaan kuuluu:
klassinen hieronta, urheiluhieronta,purentalihashieronta, aktiiviset-passiivet venytykset,MET-tekniikat, Fasciakäsittely, mobilisoiva käsittely, triggerpistekäsittely, Dry needling-kuivaneulaus ja TNS-hoito

Ajanvaraus Minnalle:
https://nettivaraus6.ajas.fi/fi/39789f2c732a

Fiia

Ripsipidennykset, kulmien laminointi

Hius- ja kauneusalan opintojen kautta Fiia kiinnostui ripsipidennysten teosta. Fiia on tehnyt ripsiä vuodesta 2020 ja ollut siitä asti intohimoinen työtänsä kohtaan. 

Fiia on käynyt myös YUMI Lashes & Brows -koulutuksen. Se on hellävaraisempi vaihtoehto ripsien kestotaivutukseen sekä kulmien laminointiin.

Kuvia Fiian töistä näet instagramista @theplace_fiia