Tutustu meihin 

The Placessa työskentelee iloinen joukko hius- ja kauneusalan ammattilaisia. Palvelemme sinua aidolla ammattitaidolla, näppärillä käsillä ja leveällä hymyllä!

Varaa aikasi joko puhelimitse tai kätevän nettiajanvarauksemme kautta. 

Milla

Parturi-kampaaja

Kampaajan työssä rakastan sen monipuolisuutta. En osaa nimetä lempityötäni, koska teen mielelläni kaikkea parturoinneista kampauksiin. On ihana tehdä klassisen kauniita hiuksia ja päästää välillä luovuus valloilleen värikkäämmissä muodonmuutoksissa. Kouluttautumista pidän todella tärkeänä ja haluan kehittää omaa osaamistani sitä mukaa kun ala kehittyy. Hiukset ovat intohimoni, enkä voi kuvitella tekeväni muuta työtä.

Yrittäjyys ja rohkeus heittäytyä ovat aina olleet osa minua. Toiminimen perustin rohkeasti jo toisena opiskeluvuotena, vuonna 2005. Tein ensin usean vuoden töitä vuokratuolilla ja kokemusta kertyi kahdessa eri kampaamossa. The Place syntyi lähes hetken mielijohteesta vuonna 2011, kun tilaisuus tipahti eteeni. Tässä vuosien kuluessa olen saaanut ympärilleni tiimin ihan mahtavia ammattilaisia, joiden ansiosta The Place on, mitä se on tänä päivänä.

Vapaa ajalla harrastan show- ja nykytanssia, siinä unohtuu kaikki arkiset asiat. Kesäisin pidän pyöräilystä ja aina kelien salliessa pyöräilenkin töihin nauttien ulkoilmasta.

Kuvia töistäni näet instagramista @theplace_milla

Elina

Parturi-kampaaja 

Olen valmistunut parturi- kampaajaksi 2006 ja tehnyt alan töitä siitä asti. Urani aikana olen ollut useammassa eri liikkeessä, kunnes löysin paikkani The Placesta vuonna 2017. Matkan varrella olen opiskellut lisäksi somistajan ammattitutkinnon.

Olen järjestyksen ihminen ja pidän siivoamisesta. Rakastan sitä tunnetta, kun asiat ovat järjestyksessa. Parasta on kun huonokuntoiset hiukset saadaan hoidettua terveiksi ja väri päivitettyä loistoonsa. Vahvuuteni ovat kuparit ja kylmät ruskeat, vaikka teen ihan kaikenlaisia värjäyksiä. Sinettipidennyksiä olen tehnyt myös paljon.

Vapaa- ajalla minut pitää kiireisenä kaksi tytärtäni ja vanha rintamamiestalo, jossa tekemistä riittää sekä pihalla, että sisällä. Tykkään viettää paljon aikaa kotona perheen ja kolmen kissani kanssa. Toisaalta rakastan matkustelua ja sitä yritän harrastaa mahdollisuuksien mukaan.

Olen rauhallinen ja tarkka tekijä, penkissäni saat halutessasi myös rauhoittua lehtien lukuun juttelun sijaan.

Kuvia töistäni näet instagramista @theplace_elina

Jonna

Parturi-kampaaja

Parturi- kampaajana olen luova sekä rohkea, ennakkoluuloton tukkataituri, jolta onnistuu hillityt kokonaisuudet sekä villeimmätkin ideat asiakkaan toiveita kuunnellen. Hiusten ja hiuspohjan hyvinvointi on minulle tärkeä osa työtäni. 

Rakastan haasteita niin värjäysten, kuin kampaustenkin saralla. Luova luonteeni heijastuu myös vapaa- ajallani, jolloin vietän aikaani burleskin ja maalaamisen parissa. Silloin tällöin käyn myös tekemässä töitä kampaaja- maskeeraajana teatterilla. Haaveena minulla on kouluttautua lisää tällä saralla.

Kuvia töistäni näet instagramista @theplace_jonna

Päivi

Parturi- kampaaja

Päivillä on rautainen kokemus parturi-kampaajana. Hän on valmistunut kampaajaksi jo vuonna 1991. Sen jälkeen hän on valmistunut myös diplomi- kosmetologiksi .

Tällä hetkellä Päivi pystyy tekemään vain vähän kampaajan töitä ja siksi ottaa vastaan vain "vanhoja" tuttuja asiakkaitaan. Ajanvaraukset suoraan Päivin kautta tai yhteydenottolomakkeella.

Niina kasvokuva

Kati

Parturi- kampaaja

Katilla on yli 20 vuoden kokemus parturi- kampaajana. Hän rakastaa tehdä vaaleita hiuksia ja erityisesti klassiset tyylit ovat lähellä sydäntä. Kati on myös taitava tekemään hiustenpidennyksiä ja tuuhennuksia teippitekniikalla. 

 

Erityinen vahvuus Katilla on asiakaspalvelu. Hän osaa ihanasti kuunnella ja huomioida asiakkaan toiveet ja tarpeet. Asiakaskohtaamiset ovatkin iso osa, jota Kati työssään rakastaa.

 

Krista

Parturi- kampaaja

Vaaleat värit ja etenkin raidoitukset ovat Kristan erityisosaamista. Suosikkitöihin kuuluvat myös luonnolliset ja pehmeät ruskean sävyt. Kristalla on vahva osaaminen myös teippipidennyksissä.

Luonteeltaan Krista on iloinen ja nauttii asiakaspalvelusta. Kampaajan uran hän on aloittanut vuonna 2010, kun hän valmistui Koulutuskeskus Salpauksesta.

Tällä hetkellä Krista tekee kampaajan töitä osa-aikaisesti. Ajanvaraus suoraan Kristan kautta esim instagramissa.

Kuvia Kristan töistä näet instagramista @theplace_krista

Minna

Koulutettu hieroja

Moikka, olen Minna Pitkäkangas ja valmistuin 2017 koulutetuksi hierojaksi Hierojakoulu Relaxista Lahdesta. Luonto, liikunta ja ihmisen hyvinvointi joka osa-alueella on lähellä sydäntäni. Hierojana olen toiminut vuodesta 2017 ja matkan varrella on tullut lisätyökaluja tekemiseen eri koulutusten muodossa .Hoitoni on aina yksilöllistä ja asiakaslähtöistä. Käytän hoidossani opittuja eri hierontatekniikoita tilanteen sekä asiakkaan toiveiden mukaan ja siksi käyntihintaan kuuluu kaikki eri hierontatekniikat + kuivaneulaus. Parasta työssäni on kun saa ja pystyy auttaa asiakasta, sen takia on palo tehdä tätä ja koko ajan kehittyä lisää. Tervetuloa hellään hoitooni! :) 

Käyntihintaan kuuluu:
klassinen hieronta, urheiluhieronta,purentalihashieronta, aktiiviset-passiivet venytykset,MET-tekniikat, Fasciakäsittely, mobilisoiva käsittely, triggerpistekäsittely, Dry needling-kuivaneulaus ja TNS-hoito

Ajanvaraus Minnalle:
https://nettivaraus6.ajas.fi/fi/39789f2c732a

Fiia

Ripsipidennykset, kulmien laminointi

Hius- ja kauneusalan opintojen kautta Fiia kiinnostui ripsipidennysten teosta. Fiia on tehnyt ripsiä vuodesta 2020 ja ollut siitä asti intohimoinen työtänsä kohtaan. 

Fiia on käynyt myös YUMI Lashes & Brows -koulutuksen. Se on hellävaraisempi vaihtoehto ripsien kestotaivutukseen sekä kulmien laminointiin.

Kuvia Fiian töistä näet instagramista @theplace_fiia